- Magyarország független borítéknyomda oldala - DomyPack&Press Kft - a borítékspecialista. Raktárkészletünkon borítékok a gyári ár alatt, akár felülnyomással is.

  Blog
  Nyitólap
  Non-Stop árszámoló
  Belépés / Regisztráció
  Üzleti borítékok
  Enyvezett borítékok
  Boríték árlista
  CD, DVD tasak
  Légpárnás borítékok
  Környezetbarát borítékok
  Igényes cégeknek
  Kreatív borítékok
  Ragasztószalagok
  Megrendelési segítség
  Nyomdai előkészítés
  Boríték kisokos
  Letölthető anyagok
  Referenciák
  Termékminta kérése
  Oldaltérkép
  Házhozszállítás
  Adatvédelmi nyilatkozat
  Bankkártyás fizetés feltételei
  Kapcsolat
Elfogadott bankkártyák:


Boríték információ:
Megrendelő: Audi Hungary Kft
Színek száma: 4 szín color
Méret: LA/4
Záródás: öntapadó

Üdvözöljük
a professzionális boríték-felülnyomás világában!


Melyik boríték tükrözné legjobban cége arculatát?

10.000 db fölötti boríték felülnyomásnál kérje egyedi nagytételes árainkat!

1. Válasszon borítékot
  • négy gyártó borítékválasztéka
  • háromféle záródású borítékjai
  • napi boríték raktárkészlettel
  • akár már 100 db borítéktól is!

   Árlista   Üzleti borítékok
2. Mi legyártjuk Önnek
  • Borítéknyomda: boríték felülnyomás
  • akár már egy db borítéktól is
  • boríték árajánlat 15 percen belül
  • interneten azonnal
  • rendelését 24-72 órán belül legyártjuk
  • S.O.S. boríték - felülnyomás 5 órán belül
   Referenciák  


 

Non-Stop árszámoló

PapírméretekPapírméretek


Kétféle alakban gyártják a papírt: íves és tekercspapír készül. Az íves papír alakját a hossz és keresztirányú mérete szerint határozzák meg. A tekercspapírt a tekercs szélessége szerint. Szabvány írja elő a papírméreteket. Néhány meghatározott papíralak nyersmérete mindig nagyobb, mint az alapméretű - tehát szabvány szerinti - papírívé. A szabványméret szerint fő és melléksorozatokba sorolják a papírokat. A és B fő-, valamint C melléksorozatot különböztetnek meg. A papíralak betűjelzése a sorozatot határozza meg. A betűjel melletti szám mutatja, hogy a sorozat méretét hányszor kell félbevágni, hogy megkapjuk a kívánt méretet. Az alapsorozatok legnagyobb méretét 0-val jelöljük, az alapsorozat minden mérete az előző méret hosszabbik oldalának felezéséből jön létre. A szabvány BB jelöléssel még egy papíralakot közöl. Ennek legnagyobb mérete a BB/0=1000x1400 milliméter. A francia alak gyakori méret. Ennek 780x1040 milliméter a legnagyobb mérete. A különféle nyomtatványok elvileg bármekkorák lehetnek, de a gazdaságos gyártás érdekében mégis figyelembe kell venni a papírok, filmek, a nyomólemezek, és a nyomdagépek méreteit, ellenkező esetben csak pazarlás árán válna kivitelezhetővé a nyomdatermék. A papírok szabványosított méretei igen gazdag formátumválasztást tesznek lehetővé, mert többféle sorozat létezik. Az "A" méretű papíroknál az 1189x841mm - es a kiinduló ív felezésével keletkeznek.

A "B" méretű papírok az 1400x1000mm-es B0 felezésével.

Az egyre kisebb alakokat sorban A1, A2, A3 stb. jelöli. A szám azt adja meg, hogy hányadik felezéssel kaphatjuk meg az illető méretet. A szokásos felezésekkel (vágással vagy hajtással) mindig azonos oldalarányú, egyre kisebb íveket kapunk.

A "C" sorozat valójában nem papíralakokat, hanem olyan borítékméreteket tartalmaz, amelyek a sorozatszámuknak megfelelő "A" formátumokat kényelmesen befogadják (a C/6-os boríték a négyrét hajtott A/4-es levelet, amely így A/6 méretű, a C/5-ös az A/4-et félbehajtva, míg a C/4-es hajtás nélkül).

A szabvány tartalmaz olyan sorozatot is, amely nem ad állandó oldalarányokat: ez az "Fr" (francia) méret. Az Fr0 keskeny téglalap alakú, ezért minden második ívét széles, a többi természetesen a kiinduló ívvel megegyező oldalirányú keskeny alak.

Kapcsolat

Hívás

Árszámoló

Árlista

Blog

Kosár