- Magyarország független borítéknyomda oldala - DomyPack&Press Kft - a borítékspecialista. Raktárkészletünkon borítékok a gyári ár alatt, akár felülnyomással is.

  Blog
  Nyitólap
  Non-Stop árszámoló
  Belépés / Regisztráció
  Üzleti borítékok
  Enyvezett borítékok
  Boríték árlista
  CD, DVD tasak
  Légpárnás borítékok
  Környezetbarát borítékok
  Igényes cégeknek
  Kreatív borítékok
  Ragasztószalagok
  Megrendelési segítség
  Nyomdai előkészítés
  Boríték kisokos
  Letölthető anyagok
  Referenciák
  Termékminta kérése
  Oldaltérkép
  Házhozszállítás
  Adatvédelmi nyilatkozat
  Bankkártyás fizetés feltételei
  Kapcsolat
Elfogadott bankkártyák:


Boríték információ:
Megrendelő: Audi Hungary Kft
Színek száma: 4 szín color
Méret: LA/4
Záródás: öntapadó

Üdvözöljük
a professzionális boríték-felülnyomás világában!


Melyik boríték tükrözné legjobban cége arculatát?

10.000 db fölötti boríték felülnyomásnál kérje egyedi nagytételes árainkat!

1. Válasszon borítékot
  • négy gyártó borítékválasztéka
  • háromféle záródású borítékjai
  • napi boríték raktárkészlettel
  • akár már 100 db borítéktól is!

   Árlista   Üzleti borítékok
2. Mi legyártjuk Önnek
  • Borítéknyomda: boríték felülnyomás
  • akár már egy db borítéktól is
  • boríték árajánlat 15 percen belül
  • interneten azonnal
  • rendelését 24-72 órán belül legyártjuk
  • S.O.S. boríték - felülnyomás 5 órán belül
   Referenciák  


 

Non-Stop árszámoló

Blog

Bejegyzés kategóriák
A szűrésnek megfelelő bejegyzések száma: 29

5 ötletes ötlet boríték felülnyomásra

Ebben a posztban 5 ötletes ötletet szeretnék megosztani boríték felülnyomásra. Azt szeretném bemutatni, hogy a boríték felülnyomásban milyen potenciál rejlik direkt marketingesek számára, és egyben kedvet szeretnék csinálni minél többeknek ahhoz, hogy ezzel a remek eszközzel, ami a felülnyomás, tegyék igazán hatékonnyá a dm kampányukat.
Bővebben...

Buborékpukkasztás - az emberiség közös nevezője

“Sosincs elég idő semmit tenni.”~Bill Watterson, Calvin és HobbesA fél világ felzúdult, amikor a Sealed Air Corporation (a Bubble Wrap? márka gyártója) bejelentette, hogy olyan új generációs buborékos fóliát fejlesztett ki, amelyen a buborékokat nem lehet majd kipukkasztani. Gyerekek, fiatalok és meglett emberek ugyanazzal az odadással képesek légbuborékokat kidurrantani; mintha ez az elfoglaltság lenne az emberiség közös nevezője.
Bővebben...

Tudod, hogy mit jelent a légpárnás borítékon található FSC védjegy?

Egyre több légpárnás borítékon található meg az FSC logó. A GfK Hungária Piackutató 2013-as felmérése szerint viszont 10-ből még mindig csak kevesebb, mint 1 magyar vásárló tudja, hogy mit takar az FSC jelzés (egész pontosan a lakosság 8,8%-a).
Bővebben...

Mítoszok és tények a papírról 3.

Időnként találkozom olyanokkal, akik bűntudatot éreznek a légpárnás borítékok használata miatt, mert azt hallották, hogy papírt használni pazarlás.Mivel termékeket  kézbesíttetni és kiszállítani egy eredendő emberi szükséglet, nem váltható ki, ahogy tette az email a papírlevelet, így azt kell megfontolni, hogy melyik a környezetkímélőbb csomagolóanyag: a műanyag vagy a papír, azaz pl. egy kartondoboz, amit műanyag töltelékkel töltenek ki, vagy egy légpárnás tasak, amely nagyrészt papírból áll?A papír jelenleg a legnagyobb arányban újrahasznosított alapanyag a világon.
Bővebben...

Mítoszok és tények a papírról 2.

MíTOSZ: A papírgyártás érdekében történő fakitermelés árt a természetnekTÉNY: A fenntartható erdőgazdálkodással az emberek és a bolygó is profitál.A papírt megújuló erőforrásokból készítik, és ha felelős gazdálkodással termelik ki a hozzávaló fát, akkor a papírnak számos ökológiai előnye van a nem megújuló alternatívákkal szemben.Az összegyűjtött használt papír például könnyen újrahasznosítható. Az újrahasznosításnak vannak bizonyos korlátai, pl.
Bővebben...

Mítoszok és tények a papírról 1.

A papírt 2000 évvel ezelőtt találták fel, és azóta is töretlen a népszerűsége még digitális korunk alternatív kommunikációs csatornái mellett is, mint hatékony és sokoldalú kommunikációs médium. Sajnos sok tévképzet (“mítosz”) él a köztudatban a papírgyártásról, papír felhasználásról és újrahasznosításról, amelyeket szeretnénk eloszlatni.
Bővebben...

A rest kétszer fárad  (és duplán költ)

Hadd meséljek el egy tanulságos történetet. Jó pár évvel ezelőtt történt, hogy több száz női divatcikket - sálakat, retikülöket, nyakláncokat, táskákat-  kellett kipostáznom a világ különféle pontjaira, amiket az első honlapomon keresztül sikerült értékesíteni egy jól sikerült kampány keretén belül.
Bővebben...

Nincs több buborékpukkasztgatás

Szinte hihetetlen, de vége egy korszaknak! Unokáink már nem fognak buborékfóliát pukkasztgatni! És lehet, hogy nemsokára már mi sem. A Sealed Air Corporation, amely 1960 óta gyártja a buborékfóliát, ugyanis kifejlesztett egy új generációs csomagolóanyagot.
Bővebben...

Megéri-e postakész buborékos borítékot vennem?

Augusztus 3.-án a Magyar Posta új termékkel bővítette a Postakész termékcsaládját. Az újdonság nem más, mint az úgynevezett értékjelzés nélküli, közepes méretű, ajánlott légpárnás belföldi postakész boríték (másik nevén buborékos tasak, vagy légpárnás tasak).
Bővebben...

Mennyibe kerül a postán a buborékos boríték?

Ebben a posztban egy gyakori kérdésre szeretnénk választ adni, ami felmerül a legtöbbekben, akik buborékos boríték vásárlást terveznek: Mennyibe kerül a postán a buborékos boríték, illetve hol éri meg jobban vásárolni: a postán vagy más webshopban? Állítsuk szembe a postai buborékos boríték árakat a Domypress.hu webshop boríték áraival (2015. szeptember 16.):220x340 mmPosta: 60 Ft/dbDomypress: 54,864 Ft/db(Domypress megtakarítás: 5 Ft/db)300x445 mmPosta: 113,33 Ft/dbDomypress: 98,938 Ft/db(Domypress megtakarítás: 14 Ft/db)100x165 mmPosta: 24,5 Ft/dbDomypress: 21,031 Ft/db(Domypress megtakarítás: 3,5 Ft/db)150x215 mmPosta: 35 Ft/dbDomypress: 29,809 Ft/db(Domypress megtakarítás: 5 Ft/db)180x265 mmPosta: 44 Ft/dbDomypress: 37,780 Ft/db(Domypress megtakarítás: 6 Ft/db)Azt látjuk, hogy minden esetben olcsóbban jövünk ki a Domypress légpárnás tasak áraival.
Bővebben...

Csomagolás Professzor: kamionnal át a buborékfólián (videó)

A Sealed Air klasszikus videóját osztom meg ma, amit 2013-ban készítettek a Csomagolás Professzor (Professor Packaging) főszereplésével játszódó sorozatban. Ezekben a rövidfilmekben különböző Sealed Air termékeknek csináltak egy kis hype-ot, pl.
Bővebben...

Kreatív: Tablet/Kindle tok buborékos borítékból

Ha szoktál online rendelni, és nem szereted kidobálni a kapott buborékos borítékokat, mert szeretnéd őket újra felhasználni valamilyen formában, akkor a saját küldeményeid kézbesítésében kell gondolkoznod. Egy egész sor kreatív ötletet lehet találni arra, hogy a légpárnás borítéknak új funkciót adjunk.A NellieBellie kézműves honlap például jópofa ötletet posztolt a máasoktól kapott légpárnás tasakok trendi iPAD vagy Kindle tokként való felhasználására.
Bővebben...

A webshopok üzleti sikere a megfelelő csomagoláson is múlik

Aki webshopot üzemeltet, annak tisztában kell lennie egy alapigazsággal. Tudniillik, hogy legyen bármennyire is nagyszerű a termékünk, és legyen akár fenomenálisan jó is az ára, mire megy vele a vásárló, ha megrongálódva jut el hozzá? Képzeljük el például, hogy a szülők online játékboltból rendelnek egy játékot gyermeküknek, aki izgatottan megkapja a postástól a borítékot, de kibontáskor elszontyolódva látja, hogy az eltört a szállítás közben.
Bővebben...

Légpárnás boríték vagy doboz?

A légpárnás borítékok azért is hódítanak a fogyasztók körében, mert könnyebben és gyorsabban megtölthetőek, mint a kartondobozok. Ha egy kartondobozba akarjuk rakni a küldeményt, azt adott esetben akár saját magunknak kell meghajtogatnunk, és gondoljunk csak bele, milyen monoton és hosszadalmas is volt “dobozolni” az “Isten hozta Őrnagy Úrban”.
Bővebben...

Mit kell tudni a légpárnás tasakokról, ha a műanyag csíkra ragasztasz?

Többféle gyártmányú és méretű légpárnás buborékos boríték létezik, de valamennyi szilikonos záródású.  Ebben a posztban a szilikonos ragasztású légpárnás borítékról szeretnénk megosztani olvasóinkkal egy jó tanácsot.A légpárnás borítékok szilikonos ragasztással vannak ellátva, amellyel kétféleképpen is le lehet zárni a borítékot.
Bővebben...

Játék: Mit rejt a boríték?

Temérdek különböző tárgyat szoktak légpárnás borítékba csomagolni. A közös ezekben a dolgokban, hogy a küldő személy vagy cég szeretné biztonságban tudni a küldeményt a szállítás során előforduló ütődésektől, rázkódásoktól, illetve átnedvesedéstől.
Bővebben...

Kutatás: A digitális számla megöli-e a borítékos számlát?

Mi az, amit nem online intézünk manapság? Pénzt kell utalni? Internet bank. Mikor megy a vonat? MÁV online menetrend.
Bővebben...

Milyen záródású  borítékok léteznek?

A borítékgyártók a  borítékokat különböző záródásokkal gyártják. Érdemes megismerkedni az egyes fajtákkal, hogy ki tudjad választani a neked leginkább megfelelőt.
Bővebben...

Buborékos boríték história 1.

A ma széles körben elterjedt buborékos boríték nem létezne, ha 1957-ben két amerikai mérnök, Marc Chavannes és Alfred Fielding nem találja fel magát a buborékos fóliát. A mérnök-vállalkozók terve az volt, hogy két zuhanyzófüggönyt összeforrasztanak, és a két réteg között csapdába ejtik a levegőt, hogy a létrejött anyagot tapétaként forgalmazzák.
Bővebben...

Irj bátran a légpárnás borítékra!

A légpárnás boríték amellett, hogy praktikus és könnyen használható, igazán könnyűvé teszi a boríték megcímzését is. Választhatjuk azt, hogy öntapadós etikettcímkékre nyomtatjuk a címzett nevét és címét, de kisebb mennyiségek esetén könnyen írhatunk rá kézzel is.
Bővebben...

Mi az a "kraft" papír és mit tud?

A nálunk kapható légpárnás borítékok közül egyesek kraft papírból készülnek. De mi is az a kraft papír? Minimális némettudás birtokában már rögtön sejti az ember, hogy valamilyen “erős, strapabíró” papírról lehet szó.
Bővebben...

Nyomtatóval tudok-e nyomni buborékos borítékra?

Azokban, akik a buborékos borítékokat preferálják webshopos rendelések teljesítésére, biztos felmerült már, hogy lehetne-e a légpárnás borítékra valamilyen logót, képet vagy üzenetet nyomni, amivel a márkájuk arculatát erősíthetnék, esetleg akciókra hívhatnák fel vásárlóik figyelmét. Nos, utánanéztünk a kérdésnek, és csak amerikai cégeket találtunk, akik ezt a szolgáltatást nyújtják, magyar cégek egyelőre még úgy tűnik, nem foglalkoznak buborékos boríték felülnyomással.
Bővebben...

Az Amazon olyan csomagokat fog kiszállítani, amiket még meg se rendeltek

Az USA-ban a webshop tulajdonosoknak fel kell kötni a gatyájukat, mert az Amazon megint emelni készül a tétet. A világ legnagyobb webáruháza ugyanis olyan jól ismeri a vásárlóit, hogy már azelőtt útnak akarja indítani a termékeket, mielőtt a vásárló még megrendelte volna azokat.A Seattle központú cégnek tavaly decemberben jegyezték be a “megelőző szállítás” (anticipatory shipping) névre hallgató szabadalmát, amely lehetővé tenné neki, hogy egyes csomagokat már azelőtt elkezdjenek kiszállítani, mielőtt a felhasználó a Vásárlás gombra kattintana.Az Amazon célja az új szabadalommal, hogy a kiszállítási időkből még tovább faragjon, és végső soron teljesen eltántorítsa a fogyasztókat a hagyományos fizikai boltokban való vásárlástól.
Bővebben...

Inkább a jobb csomagolásra költs, mintsem a sérült áru kicserélésére!

Ha webshopot üzemeltetsz, vagy valamely online piactéren akár új, akár használt árukkal kereskedsz, akkor Te is meghoztál egy döntést - akár tudatosan, akár öntudatlanul -, amikor feladtad az első küldeményed. Nevezetesen, hogy milyen csomagolásban indítod útjára azt.
Bővebben...

Ez az ember a Te buborékos borítékjaidat akarja

A buborékos borítékok kapcsán két féle módon tehetünk a környezetvédelemért. Egyrészt azzal, hogy FSC minősített papírból készült borítékot, tasakot vásárolunk, amely azt jelenti, hogy felelős erdőgazdálkodásból származik az a fa, amiből a légpárnás boríték készült.A másik lehetőség az volna, ha újrahasznosítanánk a használt tasakokat.
Bővebben...

Buborékos borítékban feladott könyv levélnek számít vagy csomagnak?

Ez a kérdés legtöbbször akkor merül fel, amikor a küldemény kézbesítési díját szeretnénk megtudni. Akár buborékos, akár nem buborékos a feladandó boríték, azt, hogy mennyit fogunk fizetni a postán, az összsúlya határozza meg.
Bővebben...

Mik a buborékos boríték előnyei?

Ha sima borítékban szerettünk volna küldeni valamit, ám mégis nagyobb biztonságban szeretnénk tudni a küldeményünket annál, mint amit egy egyszerű boríték nyújtani tud, akkor a légpárnás buborékos boríték ideális megoldás. Az ilyen típusú borítékok kívülről hasonlítanak a hagyományos borítékokra, ám ha belekukkantunk a belsejébe, rögtön nyilvánvalóvá válik a különbség: belül az élet sok más területéről jól ismert buborékos fólia bélést találjuk.
Bővebben...

Fehér vagy aranybarna: mikor melyiket válasszam?

Ha fontos döntéseket kell hozni az életben vagy az üzletben, akkor rövid mérlegelés után határozottan tudok dönteni egyik vagy másik opció mellett. Ám pont a könnyűnek tűnő választásokban menthetetlenül határozatlan vagyok.
Bővebben...

Mi mindenre jó a buborékos boríték fólia

A buborékos borítékfóliát, amely a légpárnás borítékok belső borítását is adja, egy fiaskónak bizonyult termékfejlesztésnek köszönhetjük. A csomagolási ipart forradalmasító megoldást két mérnök, Alfred Fielding és Marc Chavannes fejlesztette ki 1957-ben.
Bővebben...
Kapcsolat

Hívás

Árszámoló

Árlista

Blog

Kosár